Afsnee Kermis - Inschrijving Midzomernacht Diner

! MIDZOMERNACHT DINER VOLZET !

De vele inschrijvingen voor onze midzomernacht diner hebben Monsieur Boudin op de rand van een zenuwinzinking gebracht. Hij heeft al 4 weken zijn 13 kinderen niet meer gezien en bovendien heeft hij blaren op zijn handen van het vele worsten draaien.

--- o ---

Monsieur Boudin houdt zo veel van zijn ambachtelijke witte pensen met Brasvar varkensvlees dat hij ze zelfs persoonlijk bij voornaam noemt!
De ‘Toni’ en de ‘Bertrand’ worden met liefde gegrild op houtskool, en op een bordje afgeserveerd telkens met aangepaste garnituur.
Geloof ons, een maaltijd voor midzomernacht prinsen!

Wanneer? Zaterdag 24 juni om 19u
Waar? aan de feesttent, op het dorpsplein
Prijs? 18 euro voor de volwassenen (incl. drankje) en 8 euro voor de kinderen

Voor de volwassenen zijn er 2 lekkere volledig afgewerkte borden voorzien (met een 'Toni' worst en met een 'Bertrand' worst), voor de kinderen (onder de 12) is dit één bord. Er is ook een vegetarisch alternatief.
Meer info over Monsieur Boudin kan je vinden op http://monsieurboudin.be.

Enkel met reservatie.
Inschrijven op afsneekermis@gmail.com of contacteer Bram Goeminne (tel 0477 27 98 86) - Nicolas Leten (tel 0477 45 82 42) - Magali Tytgat (0475 82 46 91)

  • inschrijven mogelijk tot 16 juni
  • bij inschrijven aantal personen vermelden (volwassenen & kinderen), en als een vegetarisch alternatief gekozen wordt
  • inschrijvingen zijn pas compleet na betaling op rekeningnr BE21 7370 4707 0103 (graag in de mededeling naam en aantal vermelden)